ONDERNEMERS
Administratieve diensten

Financiële Administratie

Voor veel ondernemers is de dagelijkse administratie een noodzakelijk kwaad. JOBO Administratieve Diensten helpt u graag bij het op orde maken en op orde houden van de administratie. Een logische volgorde van werken en een praktische indeling van verschillende ordners zodat het past bij de situatie bij u op kantoor. Of u nu alles helemaal zelf doet of daar een aantal mensen voor in dienst heeft. Wij helpen graag om te kijken waar voor uw situatie nog verbeteringen mogelijk zijn. Voor de feitelijke verwerking van de facturen, bankafschriften en kasstaten kunnen we ook van dienst zijn. Dit kan bij ons op kantoor uitgevoerd worden, maar uiteraard ook op uw eigen locatie.

JOBO Administratieve Diensten is officieel Partner van Snelstart waardoor wij u als ondernemer de juiste ondersteuning en informatie kunnen geven. Hoe groot of klein uw onderneming ook is, u wilt grip houden op uw resultaten. Vanaf het eerste klantcontact tot de laatste factuur en de betaling daarvan. De boekhoudkundige verwerking wilt u zonder dubbele handelingen accuraat en eenvoudig laten verlopen. De administratieve software van SnelStart kan u hierbij perfect van dienst zijn. Kijk op de site van Snelstart (www.snelstart.nl) voor meer informatie of kom bij ons langs om te kijken welke modules het beste bij uw situatie passen.

Omzetbelasting

Heel veel ondernemers moeten een aangifte omzetbelasting indienen. De periode hiervoor wordt door de belastingdienst opgelegd. Dit kan per maand, per kwartaal of per jaar zijn, maar één ding staat vast : de aangifte en de betaling moeten op tijd binnen zijn! JOBO Administratieve Diensten helpt u graag om op basis van de financiële administratie uw aangifte op te stellen en in te dienen bij de belastingdienst.

Salarisadministratie

Voor iedere ondernemer die personeel in dienst heeft, blijft de salarisadministratie een lastig punt. Welke rechten en verplichtingen heb ik als werkgever? Wat mag ik eisen van mijn werknemer(s)? JOBO Administratieve Diensten helpt u niet alleen met de berekening van het te betalen netto loon, maar helpt u ook met uw vraagstukken over het werkgeverschap. Wij kunnen ondersteunen bij aanname of ontslag van personeel maar ook bij het opstellen van contracten of een beoordelingstructuur.

Belastingaangifte

Afhankelijk van de rechtsvorm waarin u uw onderneming voert moet u een belastingaangifte indienen, waarmee u belasting betaald over het resultaat van uw onderneming. Dit kan via de winst-aangifte in de Inkomstenbelasting of door een aangifte Vennootschapsbelasting. In beide belastingwetten zijn diverse regelingen opgenomen waar u mogelijk gebruik van kunt maken en daarmee de belastingdruk kunt verlagen. JOBO Administratieve Diensten zorgt ervoor dat u van die regelingen gebruik maakt die voor uw situatie het meeste voordeel opleveren. Want belasting betalen moet iedereen, maar JOBO zorgt ervoor dat u niet teveel betaald.

Kosten dienstverlening

De kosten voor onze dienstverlening hangen nauw samen met de situatie van onze cliënten. Vooraf scheppen we zo veel mogelijk duidelijkheid over de te verwachten kosten. Dus geen verrassingen achteraf! Neem vrijblijvend contact op voor een offerte die op maat gemaakt is voor uw situatie. In een persoonlijk gesprek horen we graag wat uw eigen wensen en verwachtingen zijn.

Besparen

Kosten besparen willen we allemaal. Heeft u daarbij wel eens stil gestaan bij het feit dat een externe boekhouder u geld oplevert in plaats van geld kost? Door te wijzen op bepaalde subsidie- of belastingregelingen kunt u eenvoudig besparen! Daarnaast biedt JOBO Administratieve Diensten haar dienstverlening aan voor een prijs die ten opzichte van andere kantoren zeer gunstig is. Een besparing van 40% tot 50% is daarbij geen uitzondering! Maak vrijblijvend een afspraak en ervaar hoeveel JOBO Administratieve Diensten voor u kan opleveren!

Website