PARTICULIEREN
Administratieve diensten

Belastingaangifte

Miljoenen particulieren moeten ieder jaar hun belastingaangifte indienen. En hoewel de belastingdienst grote moeite doet om het u makkelijker te maken door bijvoorbeeld de vooraf ingevulde aangifte aan te bieden, blijft het toch elk jaar een lastige klus voor de meeste mensen. JOBO Administratieve Diensten helpt u graag bij het correct invullen van de aangifte. Wij zorgen er voor dat u voor uw persoonlijke situatie niet te veel belasting betaald. Dat kan voor een aantrekkelijke vaste prijs, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. En mocht de belastingdienst toch vragen hebben naar aanleiding van de door ons ingediende aangifte dan gaan we voor u met hen in gesprek.

Toeslagen

Bijna iedereen heeft recht op een toeslag. Dat kan er eentje zijn, maar meestal zijn er meerdere. Daarbij is het van belang dat u de juiste toeslag of toeslagen op tijd en correct aanvraagt. JOBO Administratieve Diensten helpt u graag. Of het nu gaat om Zorgtoeslag, Huurtoeslag, Kindgebonden Budget of de Kinderopvangtoeslag. Neem vrijblijvend contact op en zorg dat u krijgt waar u recht op heeft.

Advies

Ook als particulier ben je soms op zoek naar praktisch en bruikbaar advies. Bent u van mening dat wij u kunnen helpen met uw vraagstuk omtrent belastingen en toeslagen dan zijn we u graag van dienst. Maar ook als het gaat om verzekeringen, hypotheken en dergelijke kunnen wij u helpen met informatie of een doorverwijzing naar de plek binnen ons uitgebreide netwerk.

Studenten

Is het studentenleven zwaar? Wij helpen u graag om het financieel wat makkelijker te maken. Want in de meeste gevallen betaal je als student veel te veel belasting over het loon van je bijbaantje of leerbedrijf. Voor een aantrekkelijk studenten tarief zorgen wij ervoor dat je de belasting terug krijgt die te veel is ingehouden. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Website