ZAKELIJK & PARTICULIER
Administratieve diensten

Ondernemers

Voor veel ondernemers is de dagelijkse administratie een noodzakelijk kwaad. JOBO Administratieve Diensten helpt u graag bij het op orde maken en op orde houden van de administratie.

Particulieren

Miljoenen particulieren moeten ieder jaar hun belastingaangifte indienen. En hoewel de belastingdienst grote moeite doet om het u makkelijker te maken door bijvoorbeeld de vooraf ingevulde aangifte aan te bieden, blijft het toch elk jaar een lastige klus voor de meeste mensen.

Aanslagregeling

Hoewel de belastingdienst haar uiterste best doet om de stroom van papier in blauwe enveloppen te verminderden zullen de aanslagen op de een of andere manier toch bij u terechtkomen.

Welkom op website van JOBO Administratieve Diensten

Wilt u ons bereiken dan kan dat via het telefoonnummer 0525 745 991. Mocht er niemand op kantoor u te woord kunnen staan dan wordt uw oproep automatisch doorverbonden naar ons mobiele nummer. Mocht uw oproep ook mobiel niet beantwoord kunnen worden, dan kunt u altijd een voicemail bericht achterlaten.

Op deze site vindt u alle informatie over ons kantoor, maar ook allerhande tips en nieuwtjes op het gebied van belastingen, toeslagen en administraties. We benadrukken dat uw persoonlijke situatie van wezenlijk belang is voor de interpretatie en uitkomst van de informatie die u kunt vinden op onze site en de rest van het internet. Laat u goed adviseren voordat u een conclusie trekt!

JOBO Administratieve Diensten is een zelfstandig administratiekantoor waar u terecht kunt voor alle belastingaangiften, toeslagen, financiële administratie, salarisadministratie en natuurlijk advisering. Bijvoorbeeld over uw bedrijf, een overname, overdracht of uitbreiding of juist een staking van uw onderneming. Met meer dan 25 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u na uw bezoek aan onze site nog vragen? Of niet gevonden wat u zocht? Schroom dan niet geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dit kan via de gegevens op de contactpagina of door het invullen van het contactformulier met uw gegevens en uw vraag.

Administratie

12,5 jarig bestaan – Actie

Op 1 mei 2020 bestond JOBO Administratieve Diensten 12,5 jaar.…

Lees verder

Belastingaangifte – Vooraf Ingevulde Aangifte

Belastingaangifte – Vooraf Ingevulde Aangifte Het is weer tijd voor…

Lees verder

Open Huis & Jubileum

Open Huis & Jubileum Op Donderdag 23 november 2017 houden…

Lees verder